Victor Şelin, consideră că este necesar să depunem o cerere directă la Ambasada SUA pentru a afla cum Statele Unite ajută Moldova să-l capteze pe Vlad Plahotniuc.

"Faceţi o solicitare directă Ambasadei SUA și atunci vom afla cum Statele Unite ajuta Moldova? Sau nu aveţi dovezi despre crimele lui Plahotniuc? Și de ce caută doar Plahotniuc? Oare doar personal Plahotniuc a atacat busimessul privat și bugetul țării, oare el n-a avut complici? Poate voi nu aveți nicio dovadă despre contrabanda cu țigarete, bauturi alcoolice, spirt, anabolici, chihlimbar, atacuri de raider, mită, privatizare ilegală! Toți democrații sunt curați și pufos? Jponenţii de partid și activiștii civici se pun la dubă cu ușurință, comercianții se pun la dubă  cu ușurință, iar raiderii și hoții n-u fost arestați şi n-au fost puşi la dubă! Nici unul ",

- a scris Şelin în rețeua de socializare.

Reamintim, ministrul afacerilor interne, Pavel Voicu, a confirmat că fostul lider al PDM, Vladimir Plahotniuc, nu a fost încă dat în urmărirea internaţională. El a declarat acest lucru reporterilor după şedinţa consiliului Ministerului Afacerilor Interne, care a avut loc marți.

Sursa: Point.md