Astăzi, 27 august, Republica Moldova marchează Ziua Independenței. Cu ocazia celor 26 de ani de independență a țării noastre, Sergiu Coropceanu, Secretar general PSD, aflându-se într-o deplasare în SUA, a transmis un mesaj de felicitare pentru toți conaționalii noștri.

Secretarul general PSD a ținut să transmită această felicitare din oficiul central al companiei CNN (una dintre cele mai mari companii de televiziune din întreaga lume), pentru a evidenția faptul că oriunde nu te-ai afla te poți mândri că ești cetățean al Republicii Moldova, iar o televiziune independentă și profesionalistă va duce faima adevărată a țării cu care fiecare se va putea mândri.

2

În dimineața acestei zile, Secretarul general PSD a întreprins o vizită la oficiul central al companiei CNN unde a discutat despre independența presei și impactul acesteia asupra societății, menționând că își dorește ca și în Republica Moldova posturile de televiziune să activeze corect și să transmită populației știri și informații veridice, dar nu să devină televiziune de partid.

3

4