”Conducerea celor trei instituții în stat: Parlament, Guvern și Președinție continuă să promoveze mesajele politice stricte de partid, a partidelor din care vin”, - a declarat Sergiu Coropceanu, Secretar general PSD.

”Această inițiativă a venit doar pentru a accentua o dată în plus, prin mijloacele de informare în masă, poziția politică a partidelor pe care le reprezintă”, - a mai adăugat Sergiu Coropceanu.

De asemenea, Secretarul general PSD, a menționat în cadrul emisiunii ”Moldova în direct” de la canalul public de televiziune că acest lucru era și de așteptat, deoarece discuția s-a axat pe teme generale și nu s-a lucrat la teme concrete, iar în asemenea situații apar doar declarații politice sterile.

Interesul celor două partide, în opinia lui Sergiu Coropceanu, este de a-și menține ideologic sub control electoratul său.

ALFANEWS amintește că miercuri, 22 februarie, a avut loc întâlnirea Președintelui Republicii Moldova Igor Dodon cu Președintele Parlamentului Andrian Candu și cu Primul Ministru Pavel Filip în urma căreia nu s-a decis nimic. Mai mult, părțile au plecat de la întrevedere fiecare cu viziunea sa.