Victor Selin

Rusia pentru prima dată, oferă Moldovei un credit concret pentru susţinerea bugetului ţării, şi cînd colo s-a primit un aşa mare eşec, consideră un cunoscut om de afaceri.

Citește mai departe...

11 Mai 2020

Sergiu Coropceanu

Decizia Comisiei pentru Situații Excepționale a mun. Chișinău, care obligă cetăţenii să poarte mijloace de protecție a gurii și nasului în toate spațiile publice închise, a stârnit un val de discuţii aprinse în spaţiul internetului.

Citește mai departe...

08 Mai 2020

Sergiu Coropceanu

Această întrebare şi-a pus-o şi Sergiu Coropceanu, Secretarul General al Partidului Social Democrat din Moldova

Citește mai departe...

30 Aprilie 2020

Victor Selin

Practic, zilnic, în Moldova apar şi se înregistrează noi formaţiuni politice, şi de regulă acestea sunt partide de stînga.

Preşedintele PSD Victor Şelin consideră că intenţia partidelor de la guvernare este de a fragmenta electoratul în grupuri cît mai mici, ulterior aceasta să le faciliteze controlul voturilor obţinute.

 

Citește mai departe...

18 Iunie 2014

nita-tanea

Profitînd de participarea în cadrul unei emisiuni televizate, Iurie Leancă, Prim-ministru al Guvernului a făcut tot posibilul de a convinge telespectatorii de importanța parcursului european al Republicii Moldova și necesitatea semnării Acordului de Asociere cu UE.

Dar se pare că în final l-a convins doar pe moderatorul acestei emisiuni.

Citește mai departe...

05 Iunie 2014

sudelea200

Cumătrismul în politica moldovenească, pare cu ironie, însă este un fenomen întîlnit destul de des și este foarte dăunător dezvoltării acestei țări.

De la mic la mare înțeleg cum funcționează această formă de corupție și că aceasta circulă în toate domeniile politice și economice.

Citește mai departe...

03 Iunie 2014