Integrarea în Uniunea Europeană sau Uniunea Euroasiatică, unirea cu România, etc. – teme, ce au fost puse în discuție în platoul postului public de televiziune Moldova 1 în cadrul ...
Vezi tot articolul
Dacă oamenii ar fi mai conștienți de responsabilitatea față de sine și membrii familiei sale, atunci nu vor mai da votul doar unor promisiuni. De această părere este Sergiu ...
Vezi tot articolul
Codul electoral a fost modificat și începând din anul 2018 cetățenii Republicii Moldova își vor alege deputații prin sistemul de vot mixt: 50 de deputați în baza listelor de ...
Vezi tot articolul
  • 1
  • 2
  • 3

Anul 2017 a fost plin de tensiuni, provocări şi emoţii care ne-au ţinut aproape şi împreună. Cu multă răbdare şi încredere noi am reuşit să realizăm cel mai important lucru, şi anume să creştem familia social-democrată, să-i apropiem pe cei care, la moment, se află la muncă peste hotarele ţării, dar şi să dezvoltăm o echipă cu care vom evolua şi în următorii ani.

Acest an s-a dovedit a fi destul de complicat pentru mulţi dintre noi. Am muncit enorm de mult, şi drept dovadă am primit un mesaj de încurajare de la alegători, care speră că e timpul să ne concentrăm mult mai mult la problemele cetăţeanului, şi încrederea acestora nu se va lăsa aşteptată.

Deşi mulţi am avut speranţa, că 2017 se va derula într-un alt mod, noi am dat dovadă de caracter şi am început să ne pregătim mult mai profesionist pentru următorul scrutin parlamentar, apoi cel local, între timp pregătind mai multe proiecte, dar şi oameni cu care să mergem împreună pentru un viitor demn pentru moldoveni.

Peste cîteva zile, fiecare din dvs., fiind alături de cei dragi, cu gândul la cei care sunt departe de casă, ne vom lua rămas bun de la anul 2017 şi vom primi cu bună-credinţă şi cu multă speranţă anul 2018, unde toate aşteptările noastre se vor împlini, iar cei dragi vor avea parte doar de gînduri frumoase şi reuşite în toate.

Susţinerea dvs. se resimte foarte bine şi asta ne dă un motiv în plus să ne exprimăm recunoştinţa pentru fiecare membru al Partidului Social Democrat, prietenilor şi simpatizanţilor familiei noastre şi a celor care au ferma încredere că echipa noastră este o perspectivă extraordinară pentru a readuce Republica Moldova în starea ei de linişte şi bunăstare pentru fiecare familie din ţara noastră.

Vă dorim ca anul 2018 să vă aducă multă sănătate atît dvs. cît şi familiilor voastre. Să aveţi parte de multe bucurii de la copii dvs. Şi, desigur să continuaţi să fiţi alături de familia noastră, de familia Partidului Social Democrat.

La mulţi ani şi Crăciun Fericit