Liderul PSD, Victor Şelin, consideră că socialiștii și-au pierdut guvernul din momentul încheierii coaliției cu PDM

Potrivit acestuia, în același timp, PSRM a primit fracţiunea democraţilor, „făcând schimb cu ambasadorul SUA”.

Şelin consideră, că critica de astăzi în adresa socialiștilor este cauzată și de faptul, că PSRM nu mai face propuneri către societate.

"Tovarăși socialiști, îmi pare rău, dar guvernul nu mai este guvernul socialiștilor ..Doar ați spus că sunt tehnocrați ... Le-ați adăugat doar 5 democrați albastri. Ați pierdut guvernul, dar ați dobândit fracţiunea PDM – acesta a fost schimbul dvs. cu ambasadorul SUA! Acum eu i-aşi sfătui pe colegii socialiști: nu mai trebuie să luaţi de la FMI şi UE împrumuturi politice care vă leagă! Împrumuturile de la Federația Rusă și China ... (oare vor fi bani din China? Președintele a spus ..) ar trebui să fie direcționat doar către creșterea locurilor de muncă pentru șomeri, începând cu 15 aprilie 2020.

Gândiți-vă și nu ascultați idioții consilieri, dar făceţi o emisie de 10 miliarde de lei sub formă de garanții bancare și cecuri de plată și dați-le la agricultură .. (cine este generatorul vostru în economie, arătaţi-l şi hai să vorbim). Restabiliți urgent activitatea tuturor colectivilor de muncă, nu pedepsiți societatea cu carantină, nu învinovățiți societatea că prea mult se îmbolnăvesc, pentru a ascunde probleme în sistemul de sănătate! ",

-  a scris Şelin pe pagina sa de pe rețeaua de socializare (punctuația și ortografia autorului sunt păstrate - nota.red.).

În același timp, el și-a exprimat încrederea că parlamentul ar trebui să înceapă imediat o discuție publică cu privire la noul model economic al statului, atractiv pentru investiții atât din UE, cât și din EAEU.

Sursa: Point.md